31 خرداد به نام روز جهانی یوگا نامگذاری شد

روز جهانی یوگا

روز جهانی یوگا / به گزارش کانون آسیب شناسی یوگا، روز جهانی یوگا روز ۲۱ ژوئن، برابر با 31 خرداد (که بلندترین روز سال بوده و خورشید در اوج حضور خود در آسمان قرار دارد) است. که از سوی سازمان ملل و به پیشنهاد نارندرا مودی نخست وزیر دولت افراط‌‌گرای بهارات جانتا (BJP) هند -که ید طولایی در کشتار و سخت‌پیری علیه مسلمانان هند دارد.- در دسامبر سال ۲۰۱۴ به عنوان «روز جهانی یوگا» تصویب شد.

سابقه ی جشن در این روز

از سال 2015 در این روز با برگزاری برنامه یوگای همگانی در سراسر جهان جشن گرفته می‌شود. در برخی از کشورها مقامات ارشد سیاسی به همراه مربیان یوگا به انجام حرکات یوگا پرداخته و این روز را گرامی می‌دارند.

نارندرا مودی در مراسم افتتاحیه اولین روز جهانی این آئین هندوئیستی گفت: «ما نه ‌تنها این روز را جشن می‌گیریم. بلکه ذهن مردم را برای شروع یک عصر جدید صلح و هماهنگی پرورش می‌دهیم. این برنامه به نفع بشریت و برای جهانی عاری از تنش و گسترش پیام هماهنگی است.»

شایان ذکر است، عبادت در یوگای تانتریک به سوی پرستش نیروی زنانه می‌رود و آمیزش جنسی به عنوان نیایشی در معبد تن محسوب می‌شود. و به عنوان عبادت با تمرینات ذهنی و تمرکزی همراه است که فرد را کاملاً در یک مسیر جادویی و شیطانی قرار می‌دهد. به طوری که حتی از کاربرد جادوی سیاه هم پرهیز نمی‌شود.

یوگا

 مفاهیمی نظیر، خدا، پرهیزکاری، بی آزاری، قناعت و پاکی در یوگا معنای خاص خود را دارند. و کسی که این مفاهیم را در چارچوب فکری یک ایرانی مسلمان می‌فهمد، هنوز به درک درستی از یوگا نرسیده است.

بسیاری از معادل‌گذاری‌های صورت گرفته از سوی مروجین یوگا در ایران برای مفاهیم هندوئیستی یوگا، اساساً اشتباه است و هنگامی‌که به تعاریف آنها توجه کنیم، این اشتباهات آشکار می‌شود به‌طوری‌ نتیجه آن ایجاد معانی مختلف برای یک واژه در ذهن مخاطب است.

پیشنهادات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر